Tijdens de behandeling

Wat is de miraDry® behandeling?
MiraDry is een veilige, klinisch bewezen, FDA goedgekeurde oplossing voor het significant verminderen van okselzweten. Het is een poliklinische behandeling waarbij niet geopereerd hoeft te worden. 
 
Wat is het werkingsmechanisme van miraDry? 
Het miradry systeem geeft electomagentische energie af aan de oksels, waardoor de zweetklieren ter plaatse definitief worden uitgeschakeld.
 
Wat gebeurt er tijdens de miraDry procedure? 
Om de behandeling volledig pijnvrij te laten verlopen, worden de oksels voorafgaand aan de procedure verdoofd. Het miraDry handstuk wordt daarna in uw oksel geplaatst en aangezet. Nu vindt de daadwerkelijk behandeling plaats.
 
Hoeveel tijd kost een behandeling met miraDry? 
De behandeling duurt gemiddeld 90 minuten. 
 
Doet de behandeling pijn? 
De meeste patiënten ervaren de behandeling als licht gevoelig. De behandeling gebeurt onder plaatselijke verdoving, waardoor u tijdens de behandeling een drukkend en licht trekkend gevoel aan de huid kunt ervaren. Dit gaat soms gepaard met een gevoel van warmte. Heel af en toe kun je heel kortdurend een "warmte pulse" ervaren die snel weer voorbij is en over het algemeen heel goed wordt verdragen. Gemiddeld wordt het ongemak dat ervaren wordt tijdens de behandeling door patienten gescoord als 2 op een schaal van 1 tot 10 (waarbij 10 het hoogste is). 
 
Wat is het verschil tussen miraDry en andere voor handen zijnde behandelingen?
Andere behandelmogelijkheden, zoals antitranspiratiemiddelen en injectables, zorgen voor een tijdelijke uitschakeling van de zweetklieren waardoor vaker behandelingen nodig zijn om het effect te behouden. Operatieve behandelingen zijn mogelijk, maar deze hebben de nodige risico’s.  

Maak nu een afspraakMaak nu een afspraak

Bel mij terug