miraDry

miraDry

Miradry - de definitieve behandeling tegen okselzweet

Overmatig zweten of transpireren wordt ook wel hyperhidrose genoemd. De productie van zweet is dan dermate hoog, dat u er in uw dagelijks leven last van ondervindt. Zweetplekken onder de oksels of onaangename geurtjes kunnen zorgen voor veel ongemak. Daarnaast kan overmatig zweten bepaalde activiteiten bemoeilijken, zoals autorijden (door een glippend autostuur) of handen schudden.

Behandeling 
Bij Ceulen Klinieken op de locaties Amersfoort, Breda, Helmond en Schiedam kunt u zich eenvoudig laten behandelen met behulp van de nieuwe revolutionaire miraDry methode. De miraDry behandeling is dé nieuwe levenslange oplossing tegen hyperhidrose (overmatig zweten). Het is een veilige en niet-invasieve behandeling die okselzweten blijvend vermindert. De miraDry is goedgekeurd door de FDA en heeft het CE-keurmerk. 

U kunt ook kiezen voor een behandeling met Botox. Botox blokkeert (tijdelijk) de weg tussen de zenuwen en de zweetklieren en stopt zo het zweten en de vervelende geur. Een Botox behandeling duurt ongeveer 20 minuten en is vrijwel pijnloos. Een verdoving is dan ook niet nodig. Na zes tot negen maanden is de Botox uitgewerkt en uit uw lichaam verdwenen. U kunt dan kiezen voor een herhalingsbehandeling. 

Kosten
Klik hier voor de tarieven om uw zweetoksels te laten behandelen.


Maak nu een afspraak

Hoe werkt de Miradry?

Miradry is een unieke methode tegen de behandeling van okselzweet en voorziet in een blijvende oplossing voor overmatig zweten. 

Ceulen Klinieken is specialist in de unieke behandeling met Miradry! De miraDry behandeling is snel en effectief. Er worden geen agressieve chemicaliën of gifstoffen gebruikt. Ook hoeft er niet gesneden te worden. Hierdoor is er nauwelijks hersteltijd. Het miraDry systeem geeft precies gedoseerde energie af aan het gebied waar de okselzweetklieren zich bevinden. Hierdoor worden de zweetklieren voorgoed uitgeschakeld. Omdat de zweetklieren niet terugkomen of opnieuw aangroeien na de behandeling, zijn de resultaten blijvend. Het resultaat is snel merkbaar, u kunt binnen enkele weken na de behandeling zweetvermindering verwachten. Uit recent onderzoek blijkt een gemiddelde afname van 80 tot 90%, welke na twee jaar nog onveranderd aanwezig was. Resultaten kunnen uiteraard van persoon tot persoon verschillen. Het uitschakelen van de zweetklieren in de oksel heeft geen invloed op het koelvermogen van het lichaam. In de oksel bevinden zich slechts 1% van het totaal aantal zweetklieren. MiraDry heeft alleen effect op de zweetklieren die zich in de oksel bevinden. Compensatiezweten treedt daarom niet op.

Hoe gaat de behandeling?
De huid wordt gedesinfecteerd met alcohol. Vervolgens wordt er een plaktatoeage aangebracht met een patroon op maat. Dan wordt de huid van beide oksels plaatselijk verdoofd. Vervolgens wordt het okselgebied nauwkeurig volgens het patroon behandeld met het handstuk van de miraDry om alle zweetklieren in de oksel te behandelen. Uw afspraak duurt ongeveer twee uur. De behandeling is niet belastend. U kunt soms enige warmte voelen.

Na de behandeling
De huid wordt tijdens de behandeling goed gekoeld om de altijd optredende zwelling zoveel mogelijk te beperken. De zwelling is het meest uitgesproken de dag na de behandeling. Het kan aanvoelen alsof er “tennisballen onder de oksels zitten”. De oksel kan geïrriteerd aanvoelen. Deze klachten worden snel minder, meestal binnen een aantal weken. U kunt direct na de behandeling uw normale activiteiten weer op pakken. Binnen enkele dagen kunt u ook weer sporten. Het betreft een behandeling die over het algemeen als weinig belastend wordt ervaren. Wanneer u voor een behandeling met miraDry kiest, dan krijgt u uiteraard aanvullende uitgebreide instructies van ons.

Kosten
Indien u geïnteresseerd bent in een behandeling kunt u een gratis én vrijblijvend intakeconsult aanvragen. Tijdens deze afspraak krijgt u aanvullende informatie en instructies en zal er gekeken worden of u voor de behandeling in aanmerking komt.

Wilt u inzicht krijgen in wat uw zweetoksels u kosten? Klik dan hier voor de zweetkostencalculator en reken uit na hoeveel tijd u de behandelkosten met miraDry heeft terugverdiend! 

Behandeling

Prijs

Intake

gratis

Eerste behandeling

€ 1550,-

Eventuele vervolgbehandeling

€ 1050,-


Onze specialisten

  • Roeland Ceulen 1e foto.jpg
    Dr. Roeland Ceulen
    Dermatoloog
  • Judith Vermazeren 1e foto.jpg
    Judith Vermazeren
    Dermatoloog


Maak nu een afspraak

Bel mij terug