Dr. Roeland Ceulen

Dermatoloog
Gespecialiseerd in: Dermatologie
Werkzaam op locatie: Amersfoort, Breda, Helmond en Schiedam
BIG registratienummer: 19059036901

Dr. Roeland Ceulen (1977) studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht, waarna hij de opleiding dermatologie in het Academisch Ziekenhuis Maastricht afrondde. In 2012 promoveerde dr. Ceulen aan de Universiteit van Maastricht op het onderwerp “Moderne inzichten in schuim sclerotherapie voor varices."

Dermatologie is een prachtig vak. Ik oefen het vak in de volle breedte uit. Mijn aandachtspunten zijn: algemene huidziekten, huidkanker, flebologie (aandoeningen van aders en lymfevaten), proctologie (aandoeningen van huid en anus) en cosmetische dermatologie”.

Lees meer over Dr. Roeland Ceulen
Dr. Ceulen behoort tot de top als het gaat om het uitvoeren van spataderbehandelingen. Verder is hij gespecialiseerd in operatieve behandeling van huidkanker en aambeien, huidverbetering met de CO2-laser, ooglidcorrecties en behandeling van rimpels met injectables zoals botulinetoxine en hyaluronzuurfiller. "Patiënten hebben vaak veel last van hun benen, terwijl er uitwendig niet veel te zien is. Mijn ervaring is dat met een nauwkeurig uitgevoerd duplexonderzoek er toch vaak een oorzaak aan te wijzen is die ik dan meestal ook kan verhelpen. Omdat het heel belangrijk is om de resultaten van het duplexonderzoek correct te interpreteren, voer ik deze onderzoeken altijd in eigen persoon uit. Ik vind dat sommige zaken daarvan je zelf als medisch specialist moet uitvoeren en niet kunt uitbesteden aan een ander. Het duplex- onderzoek van de benen is er zo één. Een bijkomend voordeel is dat de patiënt op 1 dag intakegesprek, onderzoek, diagnose en behandelplan ontvangt. Wel zo patiënt-vriendelijk!” 


Maak nu een afspraak

Bel mij terug