Judith Vermazeren

Dermatoloog
Gespecialiseerd in: Dermatologie
Werkzaam op locatie: Helmond
BIG registratienummer: 29911674401

Drs. Judith Vermazeren- van Roij (1984) studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht, waarna zij zich specialiseerde tot dermatoloog in het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam in combinatie met het Catharina Ziekenhuis Eindhoven. Een belangrijk aandachtsgebied is haar specialisatie dermatologische oncologie en Mohs-chirurgie.
Lees meer over Judith Vermazeren

Het werk als dermatoloog in een zelfstandig behandelcentrum bevalt mij zeer goed. Mijn ervaring is dat er een andere sfeer en mentaliteit heerst dan in een ziekenhuis. Klantgerichtheid, kleinschaligheid,  een vast team, korte lijnen en de veelzijdigheid aan ingrepen zijn zaken die me enorm aanspreken.

Drs. Vermazeren - van Roij (lid van NVDV en EADV) heeft zich toegelegd op dermato–oncologische aangezichtschirurgie en Mohs-chirurgie. 

Als Mohs-chirurg heb ik de mogelijkheid om bij complexe vormen van huidkanker  tijdens de operatie direct microscopisch weefselonderzoek uit te voeren. Zodoende heeft mijn patiënt twee extra zekerheden namelijk dat er geen restant huidkanker achterblijft én dat er zoveel als mogelijk weefselsparend is gewerkt. Dit laatste is met name van belang op locaties waar maar weinig speling is zoals bijvoorbeeld in het gezicht. Maak nu een afspraak

Bel mij terug